Kunstriet

Wilt u de ambachtelijke uitstraling ervaren van natuurlijk riet met alle voordelen van nu? Kies dan voor kunstriet op uw dak. Kunstriet zorgt allereerst voor een hoge en constante isolatiewaarde. Het is een duurzaam materiaal dat een langere levensduur heeft dan natuurlijk riet. Het is toepasbaar op bijna alle daken, daar waar natuurlijk riet alleen maar tot een maximale hellingshoek van 30 graden mogelijk is. Met kunstriet profiteert u bovendien nog steeds van de uitstraling van een rieten dak. U bespaart daarnaast ook op de kosten van onderhoud en kunststof riet zal ook niet verweren. Het is onder andere zeer geschikt voor daken in bos- een boomrijke omgevingen.

Specialisten in kunstriet daken

Een dak dekken met kunstriet vraagt uiteraard om specialistische kennis en ervaring. Onze rietdekkers zijn dan ook perfect in staat om op uw dak kunstriet te leggen. Ze zijn gediplomeerd en VCA-gecertificeerd en vervaardigen al jaren daken van kunststof riet. Schakel ons dus in als u op zoek bent naar een sterk isolerend en onderhoudsarm dak van kunstriet voor uw woning.

Kunstriet prijzen

Het is lastig om in één keer de precieze kunstriet prijzen voor uw specifieke situatie op te geven. Een en ander is onder andere afhankelijk van het soort kunstriet dat u kiest en de oppervlakte van het te dekken dak. Als u investeert in een dak van kunstriet, dan betaalt die investering zich op de langere termijn in elk geval wel altijd terug. Niet alleen is de levensduur langer, de isolatie van uw woning is ook stukken beter en de onderhoudskosten zijn blijvend laag. Bovendien is uw verzekeringspremie gunstig want de prijs is gelijk aan een harde dakbedekking met bijvoorbeeld pannen.

Wilt u weten wat de prijs van kunstriet per m2 is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan dan aan de hand van uw specifieke situatie berekenen wat de kosten zullen zijn van een kunstrieten dak.

prijs kunstriet per m2 kunststof riet kunstriet prijzen