Over Rietdekkersbedrijf Gert Drost

Rietdekkersbedrijf Gert Drost & Zn bestaat al sinds 1985 en is een middelgroot bedrijf op het gebied van riet dekken. Er zijn gemiddeld zo’n tien gediplomeerde en VCA-gecertificeerde rietdekkers werkzaam bij ons bedrijf. Elke klus wordt snel, professioneel en efficiënt uitgevoerd waarbij we gebruikmaken van moderne hulpmiddelen zoals onder andere een verreiker, lift en kraan. De medewerkers van Rietdekkersbedrijf Gert Drost zijn perfect in staat om voor een bestaande of nieuwe woning een prachtig rieten dak of strodak te maken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de reparatie van of het onderhoud aan uw dak.

Professioneel rietdekkersbedrijf

U kunt bij ons rietdekkersbedrijf terecht voor allerlei werkzaamheden op het gebied van professioneel rietdekken. Bent u op zoek naar een vrijblijvend advies voor een traditioneel rieten dak of een professioneel schroefdak? Of wilt u de reparatie of renovatie van uw rieten dak door professionals laten uitvoeren? Dan bent u hier op de juiste plek beland. Naast mos- en algenbestrijding kunt u bij ons ook terecht voor timmer- en isolatiewerk, lood- en koperwerk en het leveren en plaatsen van dakramen en dakkapellen.

Goed onderhoud is van essentieel belang

Een rieten dak heeft nu eenmaal goed onderhoud nodig. Alleen dan zorgt u ervoor dat uw rieten dak mooi en gezond blijft en mossen, algen en rot minder kans krijgen. Wilt u zeker weten dat het onderhoud van uw rieten dak op tijd en juist wordt uitgevoerd? Sluit dan een onderhoudscontract bij Rietdekkersbedrijf Gert Drost af. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw dak door een professionele rietdekker en de mogelijkheden op het gebied van onze onderhoudscontracten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

huis met rieten kap rieten dak rietendak strodak riet dekker rietdekkersbedrijf