Rieten dak onderhoud & Renovatie

Goed onderhoud van een rieten dak is van essentieel belang om een zo lang mogelijke levensduur van uw dak te kunnen garanderen. Uw dak blijft mooi en gezond en algen, mossen en rot krijgen ook minder kans om uw rieten dak aan te tasten. De specialisten van Rietdekkersbedrijf Gert Drost zijn perfect in staat om op de juiste manier het rieten dak onderhoud van uw woning voor hun rekening te nemen. Als u zeker wilt weten dat het onderhoud tijdig en goed wordt uitgevoerd, doet u er verstandig aan om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en hoeft u zich er verder geen zorgen over te maken.

Kosten onderhoud rieten dak

Wilt u weten wat de kosten bij onderhoud van uw rieten dak zijn? Wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie. We stellen dan voor uw situatie een specifiek onderhoudsplan op, waarbij u direct inzicht krijgt in de periodieke kosten. Onderhoud van een rieten dak dient altijd uitgevoerd te worden door professionals, zodat de lange levensduur van uw dak gewaarborgd blijft.

Rieten dak schoonmaken

Een belangrijk onderdeel bij het onderhoud is het rieten dak schoonmaken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan algen en mos verwijderen van uw rieten dak. Mos is niet zo schadelijk als alg, omdat mossen geen afsluitende laag vormen. Toch zal een dak met veel mos en algen altijd goed schoongemaakt moeten worden.  Soms moeten wij een laagje riet daarbij verwijderen, waarbij we natuurlijk altijd zeer voorzichtig te werk gaan. Het dak kan dan weer drogen en de versnelde achteruitgang van uw dak is door ons stopgezet.

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw rieten dak of over de mogelijkheden van een rieten dak schoonmaken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

kosten onderhoud rieten dak onderhoud mos verwijderen rieten dak schoonmaken