Een rieten dak van topkwaliteit

Heeft uw huis een rieten dak of wilt u dat uw huis een rietendak krijgt? Schakel dan de specialisten van Rietdekkersbedrijf Gert Drost in. Wij zijn perfect in staat om voor uw woning een rieten dak te maken of te onderhouden. Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en VCA-gecertificeerde rietdekkers en beschikken over een jarenlange ervaring. Kies ook voor een huis met rieten kap en zorg voor een unieke uitstraling met een duurzaam karakter.

Waarom kiezen voor een rieten dak?

Een rieten dak is perfect geschikt als dakbedekking. Het is een natuurlijke oplossing die erg warm en waterdicht is. Daarnaast is een rietendak isolerend en maakt u tegelijkertijd gebruik van een duurzame oplossing. Bovendien is er geen verhoogd risico op brandgevaar dankzij de gesloten onderconstructie van de meeste moderne rieten daken. Zowel bij het ombouwen van een pannendak naar een rietendak als bij het ombouwen van een traditioneel rieten dak (open constructie) naar een energiezuinig schroefdak (gesloten constructie), verzorgen wij het complete traject inclusief timmer- en isolatiewerk.

Lange levensduur van een rieten dak

Een goed rieten dak gaat zo’n 25 tot 35 jaar mee, maar ook periodes van 50 jaar zijn geen uitzondering. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw rieten dak is het belangrijk dat u zorgt voor goed en regelmatig onderhoud. Ook daar schakelt u Rietdekkersbedrijf Gert Drost voor in. Zo blijft uw rieten dak mooi en gezond en krijgen algen, mossen en rot geen kans om uw dak van natuurlijk materiaal aan te tasten. Andere zaken die de levensduur van uw huis met rieten kap verlengen zijn onder andere de juiste dakhelling en voldoende licht en lucht rondom uw woning.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen bij uw rieten dak, wilt u weten wat de prijs van een rieten dak is of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.